anti-civ.net forum
Site Slow - Printable Version

+- anti-civ.net forum (https://anti-civ.net)
+-- Forum: anti-civ.net (https://anti-civ.net/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Forum: Meta (https://anti-civ.net/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Site Slow (/showthread.php?tid=141)

Pages: 1 2


Site Slow - Odin - Wed, 16 Aug 2017 02:31:49 +0000

I've noticed over the past couple of weeks the site has been slow to load. It takes about 10 seconds to load, on Firefox, I.E. and Opera, at least. I don't have Chrome.


RE: Site Slow - alexander - Thu, 05 Oct 2017 22:23:25 +0000

This should be fixed now, I hope. Let me know if you're still experiencing problems.


RE: Site Slow - alexander - Sun, 26 Nov 2017 17:30:39 +0000

Could you explain that in more detail, possibly with an example? It might be an anti-spam thing, but I'm not entirely sure what you are referring to exactly.


RE: Site Slow - alexander - Sun, 26 Nov 2017 21:01:37 +0000

Sounds like a caching issue. I haven't had this problem, so it might be your browser/whatever trying to be too clever. Or, if it's happening to others as well, it might by the forum software trying to be too clever.

If anyone else have this problem, please share, so I can investigate further.


RE: Site Slow - Matt - Mon, 27 Nov 2017 15:12:19 +0000

(Sun, 26 Nov 2017 17:00:53 +0000, 05:00 PM)Zhachev Wrote: Posts have been slow to appear for me, after they show as posted on the thread lists. About the third day of this just fyi. Notice this is kinda typical on smaller forums -- wonder why?

Yeah, I'm still noticing this problem as well. I just posted a reply in the "Max Stirner" thread and the main page says it was posted, but my reply isn't actually showing up in the thread itself.


RE: Site Slow - alexander - Mon, 27 Nov 2017 16:39:15 +0000

I will investigate this further. Thanks for notifying me!


RE: Site Slow - Matt - Mon, 27 Nov 2017 17:08:33 +0000

(Mon, 27 Nov 2017 16:39:15 +0000, 04:39 PM)alexander Wrote: I will investigate this further. Thanks for notifying me!

No worries. It did get posted after a while, but there was an abnormally long delay. It doesn't seem to happen all the time, just occasionally and only with certain threads.


RE: Site Slow - KyXen - Tue, 28 Nov 2017 12:00:36 +0000

(Sun, 26 Nov 2017 17:00:53 +0000, 05:00 PM)Zhachev Wrote: Posts have been slow to appear for me, after they show as posted on the thread lists. About the third day of this just fyi. Notice this is kinda typical on smaller forums -- wonder why?

I have noticed the same problem.


RE: Site Slow - alexander - Wed, 10 Jan 2018 15:08:45 +0000

Is this still a problem? I found some cache directories had the wrong file permissions set, so I fixed that yesterday. But I actually don't have the described problem, so I have no way of knowing whether it's improved anything!